Üdvözöljük weboldalunkon!

A Step by Step Escalator Cleaning System™ Svédországban indult útjára. A rendszert a mozgólépcsők, mozgójárdák speciális ipari tisztítására, vegyszeres, gépi mosására fejlesztette ki cégünk.

Az általunk létrehozott és használt egyedülálló alkalmazásokat is tartalmazó rendszer a Step by Step Escalator Cleaning System™, vállalkozásaink technológiája melyet a stockholmi székhelyű Step by Step Stakeholders Scandinavia AB fog össze és Svédországban a Step by Step RulltrappsRengöring™, Norvégiában a Step by Step RulletrappRengjøring (NUF), Magyarországon pedig a Steg för Steg Scandinavia Kft. prezentál.

Széles üzleti hálózatunk lefedettséget biztosít Skandinávia – Svédország, Norvégia és Dánia – valamint Közép-Európa – Magyarország, Ausztria és Németország – területeire. Technikai hátterünk – gépek, felszerelések, speciális szállítójárművek –, képzett szakembereink, és nem utolsósorban megbízható üzleti partnereink biztosítékok a sikeres jövő felé.

Menüpontjainkban tájékozódhat cégeinkről, referencia munkáinkon keresztül az alkalmazott technológia bemutatásáról, valamint aktuális hírekről, a mozgólépcső tisztítás szakmai újdonságairól.

Aktuális hírek

PDF file-ban a katalógus

PDF file-ban a katalógus

A szolgáltatásunkat bemutató tájékoztató letölthető, illetve nyomtatható: www.mozgolepcsotisztitas.info

Új fotók a munkáinkról

Új fotók a munkáinkról

A Facebook oldalunkon a legújabb megrendeléseink kivitelezése során készült képeket mutatjuk be....