Cégismertető

Cégünk – a Steg för Steg Scandinavia Kft.mozgólépcsők gépi tisztítása terén végzi tevékenységét a mindennapok során, speciálisan erre berendezkedve.

A korábbi évek során szerzett szakmai és üzleti tapasztalatokra alapozva végezzük folyamatosan fejlődő célirányos tevékenységünket mozgólépcső, mozgójárda tisztítás, speciális lépcsőmosás, mozgólépcső vegyi tisztítás területén.

Vállalkozásunkat 2009-ben kezdtük Svédországban – Step by Step Stakeholders Scandinavia AB –, 2010-ben Norvégiában fióktelepet – Step by Step RulletrappRengjøring™ (NUF) –, valamint Magyarországon újabb vállalkozást – Steg för Steg Scandinavia Kft. – indítottunk útjára.

Széles üzleti hálózatunk így lefedettséget biztosít Skandinávia (Svédország, Norvégia és Dánia) valamint Közép-Európa (Magyarország, Ausztria és Németország) területeire. Technikai hátterünk – gépek, felszerelések, speciális szállítójárművek – képzett szakembereink, megbízható üzleti partnereink együtt jelentik a garanciát a sikeres jövő szempontjából.

Elsődleges feladatunk a mozgólépcsők járófelületeinek tisztántartása.

A Step by Step Escalator Cleaning System™ egyedülálló technológiája a mozgólépcső tisztítás speciális megoldását kínálja igényes, a részletekre odafigyelő partnereink számára.

Munkánk fontossága több szempont alapján is mérhető.

  • A mozgólépcsők, mozgójárdák felületére kerülő szennyeződés: olajfolt, akár egy rágógumi, balesetveszély forrása lehet.
  • A szennyeződések, felgyülemlett anyagok, akár megragadt kavicsdarabok a mozgólépcsők megfelelő mozgását korlátozhatják, élettartamukat lerövidíthetik, a biztonságos működést gátolhatják.
  • Az idegen anyagok különböző meghibásodást okozhatnak a mechanikában, vagy az elektronikában, mely gyakoribb technikai leállással akadályozza a felhasználókat, de akár maradandó károsodással is számolnia kell annak, aki nem tartja karban a lépcsők járófelületeit.
  • A mozgólépcső állandó mozgása következtében környezetének levegőjébe juttatja a port, egyéb szennyeződést. Ez akár légúti bántalmakat is okozhat az állandóan közelében tartózkodóknak.
  • A járófelületen megjelenő szervizolaj eltávolítása a használók számára nem csak a csúszásveszély elhárítása, hanem egy estleges tűz elkerülése miatt is fontos lehet.
  • Az esztétikum kérdése sem elhanyagolható szempont. Egy exkluzív irodaház, bevásárló centrum különösen fontos ebből a szempontból.

Leggyakrabban a Kone, az Otis, a Thyssen-Krupp és a Schindler által gyártott mozgólépcsőkkel és mozgójárdákkal találkozunk munkánk során.
Megrendelőink elsősorban bevásárlóközpontok, irodaépületek, üzletek tulajdonosai, fenntartói, bérlői.

Számukra kínálunk GARANCIA-BÓNUSZ- rendszerű egyedi, előnyös, hosszú távú konstrukciókat mozgólépcső takarítás, mozgólépcsők ipari tisztítása terén.

Munkatársainkat keresse elérhetőségeiken!

Minden bizonnyal az Ön számára is egyedi, előnyös megoldást ajánlunk, mely egy hosszú távú kapcsolat alapját jelentheti a jövőben.
Kapcsolattartásunkat megkönnyítése, ill. ajánlataink biztonságos elérhetősége érdekében, örülnénk, ha a Facebook oldalunkon is üdvözölhetnénk!

Tekintse meg galériánkban referenciamunkáinkról készült felvételeinket!