SBS rendszer

A Step by Step Escalator Cleaning System™ egyedülálló technológiája a mozgólépcső tisztítás speciális megoldását kínálja igényes, a részletekre odafigyelő partnereink számára.

A mozgólépcsők, mozgójárdák tisztítását speciális technikával végző gépek minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak és kiváló eredményt nyújtanak.

Miért érdemes az SBS rendszertStep by Step Escalator Cleaning System™ – választania?

 • A biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak messzemenőkig megfelelő technológia mozgólépcsők, mozgójárdák gépi tisztításához.
 • Az alkalmazott gépek a lépcsők vízszintes és függőleges oldalát is képesek egyidejűleg, tökéletesen tisztítani.

 • Különböző erősségű, cserélhető forgókefék, eltérő mosási programok, speciális vegyszerek – garantáltan magas fokú tisztítóhatás a mozgólépcső, mozgójárda takarítás során.
 • A speciális vegyszerek védőbevonat képzésével segítik az alumínium felületek regenerálását, állagmegóvását.
 • A vizes rendszer pormentes mozgólépcső tisztítást tesz lehetővé, amely megakadályozza a szálló por okozta allergén reakciók kiváltódását.
 • Az erős vákuumrendszernek köszönhetően a mozgólépcső a vegyi tisztítás után néhány órán belül szárazon használható.
 • A technológia nem jelent veszélyt a mozgólépcső elektromos, illetve mechanikus rendszerére sem – ez a speciális lépcsőmosás egyik nagy előnye!
 • A mozgólépcső tisztítása után az esztétikailag kedvezőbb megítélés mellett a kellemes illat is jó benyomást tesz a látogatókra, melyet kiváló minőségű speciális vegyszerek biztosítanak.
 • Az SBS rendszer lépésről lépésre haladva biztosítja számunkra a magas szintű munkavégzést: garantálja megrendelőink elégedettségét a kapcsolatfelvételtől a munka elvégzéséig bezárólag, sőt azt követően is!

Mire ügyeljen, ha mozgólépcső tisztítást rendel?

A következőkben néhány példát mutatunk be, mit ajánlatos elkerülni, illetve a félreértések elkerülése érdekében nem árt tisztázni a megrendelés előtt.

A szemléltetéshez használt képek európai uniós bevásárlóközpontokban, üzletekben készültek különböző helyszíneken, sem a munka kivitelezői, sem az általuk alkalmazott tisztítási eljárás nem ismert előttünk. Következtetések levonására viszont Önnek van lehetősége a konkrét tények ismeretében.

1. A képen jól látszik a sikertelen próbálkozás: a szennyezett felület megtisztítása bizonyos területeken kihívásokat nyújt a vállalkozó számára. A teljes tisztítás a nem megfelelő gép, ill. vegyszer választása miatt nem valósulhatott meg.

2. A lépcső függőleges felülete tisztítatlan maradt, ill. a vízszintes részről további szenny került ide, mely erre a célra nem a megfelelő gép választásának, ill. nem megfelelő használatának következménye. Az általunk alkalmazott gépek egyidejűleg tisztítják a lépcsők vízszintes és függőleges oldalait, s ez időben a mosófolyadékot a feloldott szennyeződéssel nagyhatású szivattyúval szedik fel a tisztított felületről.

3. A mozgólépcső, mozgójárda felületén maradandó sérülés keletkezett a takarítás következtében, mely számos eltérő forrásból eredhet:

 • A célra nem megfelelő gép alkalmazása, illetve a gép keféinek nem megfelelő kiválasztása.
 • A nem megfelelő vegyszer, ill. a vegyszer PH értékének nem megfelelő ellenőrzése, megválasztása. A különböző szennyeződések eltávolításához cégünk jelenleg öt európai vegyszergyártó speciális termékeit alkalmazza, melyet a mozgólépcsők és mozgójárdák gépi tisztításához fejlesztettek ki.

A képen látható lépcsőn nagy valószínűséggel a kefék okozták a sérülést, megcsiszolva, dörzsölve az alumíniumlépcső felületét, eltávolítva a festést, ill. elektrolit-bevonatot így a későbbiekben már nem csak szennyeződésnek, de a korróziónak
is fokozottabban ki van téve. E "tisztítás" jelentősen lecsökkentette e lépcső élettartamát!

Egyértelmű a helytelen vegyszerhasználat: az olajos szennyeződés a kefékkel érintkezésbe kerülve nem kap megfelelő (PH) erősségű vegyszert ennek feloldására, így a gép a következő menetben a felszedett szennyeződést visszajuttatja a lépcsőfelületére, még jobban elszennyezve azt.

Gondoljon ezekre, mielőtt döntésre jut!
A GARANCIA és a BIZTONSÁGÖnnek is jár!
Szeretné a mozgólépcsőit így látni a takarítás befejezése után? Ugye nem?!
Alkalmazza Ön is a megbízható Step by Step Escalator Cleaning System™ által garantált minőséget!

A bemutatott fotók az Európai Unióban készültek. Jól szemléltetik a kellő szakértelem, és technikai háttér nélküli próbálkozók munkáit, akik figyelmen kívül hagyva a megbízóik alapvető érdekeit, ilyen "tisztítást" végeznek. Amennyiben Ön nem szeretne így járni, akkor ne dolgoztasson megfelelő minőségű, ellenőrizhető referenciákkal nem rendelkező ajánlkozókkal!
Szívesen segítünk megelőzni a bajt.

vissza a lap tetejére