Szolgáltatások

A mozgólépcső tisztítás, karbantartás folyamán számos probléma, hibaforrás elhárítása történik meg, mely a mindennapos működés során gondot okozhat.

Egy odaragadt rágógumi, olajfolt, vagy elhasználódott gumikapaszkodó balesetvédelmi vagy akár esztétikai szempontból rossz fényt vet a mozgólépcső üzemeltetőjére, tulajdonosára.
A mozgólépcső vegyi tisztítása során mindezen területekre kiterjedő, komplex megoldást kínálunk!

Mozgólépcsők, mozgójárdák járófelületeinek tisztítása gépi vegyszeres eljárással

Tíz évvel ezelőtt még a mozgólépcsők csak a lépcsők eltávolításával voltak tisztíthatók. Így tudtak kielégítő minőséget biztosítani a megrendelőknek, mely hosszas kivitelezési munkaidővel, magas költséggel járt. Mára több vezető takarítógép-gyártó, forgalmazó kínálja különböző technológiájú gépeit a piacon.

A Step by Step Escalator Cleaning System, azaz SBS rendszer alapját az általunk forgalmazott mozgólépcső tisztító gépek képezik, melyek lehetővé teszik számunkra az igényes munkavégzést.

© 2011 Step by Step Escalator Cleaning System

A képen látható gép kategóriájában jelenleg egyedüli megoldás a lépcsők vízszintes és függőleges oldalainak egyidejű mosása terén. A mozgólépcsők és a mozgójárdák tisztítására kifejlesztett gépek a mosófolyadékot a feloldott szennyeződéssel együtt nagyhatású szivattyúval szedi fel a tisztított felületről. A folyadékveszteség minimális, a gyűjtőtartályok a felhasznált mosófolyadékot több mint 90%-ban visszanyerik. Így a párolgást is figyelembe véve az elfolyás a lehető legkevesebb kockázatot jelenti a mozgólépcső elektronikus részeire. Egy esős napon sokkal több víz kerülhet a rendszerbe! A mosást befejezve néhány órán belül a mozgólépcső szárazon, balesetmentesen használható.